Vragen

Alle orders worden na 24 juli bij de Joor it besteld. Alle bestellingen zullen op Augustinus geleverd worden rond het begin van de EL CID week. Via facebook wordt je op de hoogte gehouden. Als je na 25 juli besteld, kan je je order persoonlijk bij Joor it afhalen.

Bestellen is mogelijk tot en met 24 juli. Daarna zal de webshop eventjes gesloten zijn. Dit zodat wij alle orders in een keer kunnen bestellen en deze ook in één keer geleverd worden op Augustinus. Later zal de webshop weer opengaan, mocht je daarna nog een artikel willen bestellen!

Zie hiervoor ook het kopje ‘Donaties’. Je hebt de mogelijkheid om aan elke bestelling een donatiebedrag van 2,50, 5 of 10 euro toe te voegen. Op deze manier kan je als lid helpen de verschillende financiële uitdagingen het hoofd te bieden.

Helaas is dat niet mogelijk, de artikelen liggen niet bedrukt op voorraad, maar worden speciaal voor jou besteld en gedrukt. Bij elk kledingstuk staan de maattabellen. Twijfel je over de maat tijdens het bestellen, kom dan eerst even passen in de winkel. Het is fijn als je vooraf even laat weten dat je langskomt, dan zorgen wij dat het betreffende kledingstuk klaar ligt.

Via de webshop is dat niet mogelijk, maar wil je toch een ander kledingstuk geprint hebben kan je daarvoor een mailtje sturen naar info@joor.it of bij ons in de winkel langskomen.

De kleding moet binnenstebuiten op maximaal 40 graden worden gewassen en mag niet in de droger.